Tips voor het gebruik van glijmiddel

Het is goed om te weten dat glijmiddel voor veel plezier en genot kan zorgen tijdens de seks. Veel mensen zijn bekend met glijmiddel maar gebruiken het nog niet tijdens hun vrijpartij. Wist je dat vooral vrouwen meer plezier en genot ervaren tijdens de seks als er gebruik wordt gemaakt van glijmiddel? Ga eens op zoek naar een glijmiddel dat bij jullie past en probeer het uit. Wij geven je alvast een aantal tips over hoe je gebruik maakt van glijmiddel. Zodat jij en je partner er direct mee aan de slag kunnen gaan.

Wanneer gebruik ik glijmiddel?

Het glijmiddel kan op verschillende momenten tijdens de seks worden gebruikt. Je kunt het glijmiddel bijvoorbeeld al aanbrengen tijdens het voorspel. Gebruik het om elkaar te masseren en te stimuleren. Je kunt er een leuk intiem spelletje van maken waarbij je steeds meer naar het geslachtsdeel toe masseert. Dit zorgt voor een sterke seksuele prikkel bij zowel de man als de vrouw. Daarnaast kan glijmiddel worden gebruikt tijdens het stimuleren van het geslachtsdeel met de hand of de mond. Daarnaast kan je er voor kiezen om een glijmiddel te gebruiken die koelend of juist verwarmend werkt. Dit zorgt voor een intense seks beleving die je niet snel zal vergeten. Waarschijnlijk wil je niet meer zonder na een keer gebruik gemaakt te hebben van glijmiddel. Glijmiddel is geschikt voor vrijwel elke plek van de huid waardoor je er mee kan blijven spelen.

Veel stellen gebruiken glijmiddel pas als de penetratie gaat plaatsvinden. Dat is een keuze die je zelf kunt maken. Experimenteer hiermee en dan merk je vanzelf hoe en wanneer je het glijmiddel wilt gebruiken. Er is geen goede of foute manier om glijmiddel aan te brengen.

Verder kiezen sommige mannen of vrouwen er ook voor om het glijmiddel aan te brengen voor de vrijpartij. Vrouwen doen dit vaker als ze zich wagen aan een nieuwe sekspartner. Zij zijn dan nog niet op een niveau waarop ze met elkaar praten over dit onderwerp. Bijvoorbeeld als het de eerste keer is dat er seks plaatsvindt. Vrouwen brengen dan voor het vrijen even wat druppels glijmiddel aan op de vagina en masseren dit zachtjes in. Op deze manier wordt de ervaring prettiger tijdens de seks.

Hoe breng ik glijmiddel aan?

Glijmiddel aanbrengen is binnen no-time gebeurd. Pak het flesje en doe wat glijmiddel op de vingers. Wrijf de glijmiddel tussen de vingers waardoor het wat opwarmt. Breng het daarna aan op de gewenste plekken rondom de geslachtsdelen of andere gevoelige delen van het lichaam. Glijmiddel is niet per se bedoeld om binnen in de vagina aan te brengen. Door de penetratie zal het glijmiddel vanzelf verspreid worden.

Hoeveel glijmiddel je moet gebruiken hangt af van het soort glijmiddel dat je hebt gekocht. Heb je glijmiddel gekocht op basis van siliconen? Dan hoef je niet meer dan een paar druppeltjes te gebruiken. Je merkt dan vanzelf of het genoeg is en je kan aan de hand daarvan wat druppeltjes toevoegen. Bijvoorbeeld als je het nog te droog vindt en het niet lekker glijdt. Als je teveel wrijving voelt gebruik je wat meer glijmiddel. In principe zonder glijmiddel ervoor dat de huid tegen de andere huid aan glijdt en niet zorgt voor wrijving. Vindt je dat je teveel glijmiddel hebt aangebracht? Dan kan je het gewoon afvegen met een doekje of wat papier.

Glijmiddel op waterbasis is wat minder dik waardoor je meer nodig hebt om hetzelfde effect te bereiken als glijmiddel op basis van siliconen. Breng allereerst een hoeveelheid aan die pas op een kleine lepel. Is dit nog niet genoeg? Breng dan nog eens deze hoeveelheid aan. Dit soort glijmiddel droogt sneller op waardoor het logisch is dat je het meerdere malen moet aanbrengen. Zet het flesje dus naast het bed naar waar je seks hebt, zo kan je het altijd pakken wanneer je meer wrijving voelt.

Glijmiddel bij anale seks

Voor anale seks is het gebruik van glijmiddel erg belangrijk. De anus maakt van zichzelf geen vocht aan waardoor je je moet beroepen op hulpmiddelen zoals glijmiddel. Neem hiervoor een dikke glijmiddel, er bestaan zelfs speciale middelen voor anale seks. Gebruik genoeg glijmiddel om te zorgen voor een prettige ervaring.

erectiedokter.com

Erectiepillen

[]

Je winkelmandje is nog leeg ;-)