Help! Mijn man komt te snel klaar

In dit artikel is er ruimte voor klanten van erectiedokter.com om vragen te stellen aan een van onze experts. In dit geval beantwoord dokter Bergen een vraag van Monique. Monique haalt geen voldoening meer uit de seks met haar partner omdat hij elke keer binnen één minuut al klaarkomt. Zij legt hieronder haar verhaal uit:

Ik ben Monique, 42 jaar oud en ik ben al tien jaar samen met mijn man. Eigenlijk al sinds het begin hebben wij niet zo’n goed seksleven, al zeg ik het zelf. Elke keer als ik seks heb met mijn man, en hij mij penetreer, is hij binnen één minuut al klaargekomen. Ik weet zelf ook dat er ergere dingen in het leven bestaan als kort durende seks. Toch vinden wij ik het zo erg dat ik weinig voldoening haal uit mijn seksleven. Telkens als we net zijn begonnen en ik een beetje ben opgewarmd is het alweer klaar. Ik weet ook dat hij er niet veel aan kan doen en we het beiden vervelend vinden. Toch ben ik ernstig op zoek naar een oplossing om ervoor te zorgen dat hij het langer volhoudt in bed. We hebben al van alles geprobeerd, toch is het tot op heden nog niet gelukt. Een vriendin verteld mij over erectiedokter.com en zo ben ik bij jullie ben uitgekomen. Wat zouden jullie aanraden voor mijn man om zijn erectie langer uit te stellen?

Het antwoord van dokter Bergen voor Monique

In Nederland is het percentage van mannen die last hebben van vroegtijdig klaarkomen hoog. Onder de 45 jaar worstelt maar liefst 40% van de mannen en jongens met dit probleem. Dus jouw man is zeker niet de enige. In dit geval werkt het juist in jouw voordeel dat veel mannen last hebben van te snel klaarkomen, hierdoor zijn er ook veel oplossingen ontwikkeld voor dit probleem. Als ik luister naar jouw situatie speelt dit probleem al een lange tijd. Het gebeurt niet af en toe maar elke keer als jullie seks hebben. Als een man al na 30 – 90 seconden na start van de penetratie klaarkomt spreken we van vroegtijdig klaarkomen. Dat jouw man te snel klaarkomt kan verschillende oorzaken hebben, zowel mentaal als fysiek. Waar het probleem ook ligt bij jouw man, ik weet zeker dat we het kunnen oplossen. Als oplossing raadt ik de erectiepil Karagma aan. Deze natuurlijke erectiepil is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat jouw man niet meer te snel klaarkomt.

Man komt snel klaar

Zoals ik net al aangaf kan het vroegtijdig klaarkomen bij een man verschillende oorzaken hebben. Zowel mentaal als fysiek kan er iets niet goed zitten. De meest voorkomende oorzaken dat mannen te snel klaarkomen zijn als volgt: Je man heeft angst om vroeg klaar te komen. Vaak als jouw man angst heeft om snel klaart te komen gebeurt dit ook. Hij is hierdoor gespannen en onzeker waardoor hij de controle over zijn zaadlozing verliest. Als hij hier bewust van wordt kan er wat aan gedaan worden. Als hij last heeft van stress. Wanneer je man gestresst is kan hij niet echt genieten van de seks en gaat hij zich onbewust meer focussen op het klaarkomen. In sommige gevallen komt hij dan niet klaar, maar het kan er ook voor zorgen dat hij vroegtijdig klaarkomt. Een erfelijke aanleg. Er zijn mannen die een erfelijke aanleg hebben om snel klaar te komen. Als hij al zijn hele leven binnen één minuut klaarkomt heeft het te maken met erfelijke aanleg. Het belangrijkste aspect is om in gesprek te gaan met je man over dit onderwerp. Zodra hij zich comfortabel voelt om er over te praten zal hij zich ook meer op z’n gemak voelen tijdens de seks.

Karagma is dé oplossing

Karagma is het wondermiddel dat ervoor gaat zorgen dat jouw man een hard erectie krijgt en dat ook voor langere tijd behoudt zonder snel klaar te komen. Daarnaast geeft dit ook op mentaal gebied meer zelfvertrouwen. Vaak werkt het goed om een aantal keer Karagma te gebruiken voor een man om zijn zelfvertrouwen weer terug te winnen. Karagma is van goede kwaliteit is eenvoudig te krijgen via erectiedokter.com. Dit is een aanrader voor alle vrouwen die vinden dat hun man te snel klaarkomt, geef hem Karagma cadeau.

erectiedokter.com

Erectiepillen

[]

Je winkelmandje is nog leeg ;-)