De erogene zones van de man

De erogene zones van de man – Om jouw partner op een juiste manier te kunnen prikkelen tijdens de seks is kennis over het lichaam van je partner zeer belangrijk. Zowel de man als de vrouw heeft bepaalde plekken op het lichaam die gevoeliger zijn dan anderen. Weet jij deze plekken te vinden tijdens het voorspel dan zit de kans er dik in dat je partner opgewonden raakt. Dat is iets leuks om mee te spelen tijdens de seks. Deze gevoelige plekken worden ook wel de erogene zones genoemd. Het blijkt dat mannen beter op de hoogte zijn van de erogene zones van de vrouw dan andersom. De vrouwen hebben dus nog wat werk te doen. Dit is de uitgelezen kans voor de vrouwen om wat meer te leren over de gevoelige plekken op het lichaam van de man. Het zorgt ervoor dat jij je seksuele relatie met je man tot een volgend niveau kan tillen.

Wat is de betekenis van een erogene zone?

Als we kijken naar de betekenis van een erogene zone dan is er niet meer uitleg nodig dan we hierboven al hebben geschreven. Een erogene zone betekent een plek op het lichaam dat gevoeliger is dan andere plekken. Het schijnt dat als er al enige vorm van seksuele prikkeling is dat deze zones alleen nog maar gevoeliger worden. Toch hoeft het niet altijd betrekking te hebben op seks. Als je om iemand geeft of als je iemand vertrouwt zal je bij diegene eerder hun erogene zone aanraken. Bijvoorbeeld door een kus te geven in iemands nek waaruit blijkt dat je diegene liefhebt. Als je voor of tijdens de seks deze zones betast bij je partner is de kans groot dat er snel seksuele verlangens worden opgewekt, doe er dus je voordeel mee.

Waar bevinden zich de erogene zones van de man?

Het kan zijn dat je er nog nooit zo over na hebt gedacht, maar een mannelijk lichaam bevat tal van gevoelige plekken. Jij moet er alleen voor zorgen dat je weet waar je die kunt vinden. Je zal vast een idee hebben waar sommige van deze plekken zich bevinden. Daarnaast is het zo dat elk lichaam verschilt en dat de sommige plekken bij de ene man gevoeliger zijn dan bij de andere. Aan jou de taak om daar achter te komen. En daarvoor is er maar één beste manier, door het te proberen. Wij gaan je zeker een stapje helpen in de juiste richting. Maar het is ook leuk om hier spelenderwijs achter te komen op een intieme avond. Het kan wat meer tijd kosten om erachter te komen bij jouw partner. Voor alle leuke dingen is wel een mate van hard werk nodig. Als je er eenmaal achter komt dan zullen jullie beide hier erg blij mee zijn.

Op het hoofd van de man bevinden zich een aantal erogene zones. Vaak zijn de gevoelige plekken de mond, de oren, de hals, de nek en de lippen. Raak dit op een zachte en strelende manier aan met je handen of je lippen om erachter te komen waar je partner het best op reageert. De handpalmen zijn ook een gevoelige plek. Op de romp zitten de gevoelige plekken bij de tepels, de onderbuik en de navel. Echter bevinden de meeste erogene zones zich rondom de penis, dit is uiteraard de gevoeligste plek van een man. Als je eerst de andere zones leert te stimuleren zal de aanraking van de penis nog gevoeliger zijn voor de man.

De gevoeligste plek van allemaal

Bijna bij alle mannen zit de belangrijkste erogene zone rondom de penis. Alleen het gebied rondom de penis bestaat ook weer uit delen die je apart kunt stimuleren. Er zijn mannen die het erg fijn vinden als hun ballen worden betast. Echter zijn er ook mannen die liever op de eikel worden gestreeld. Daarnaast kan je experimenteren met het aanraken van het gedeelte onder de balzak of bij de anus. Of het gedeelte ertussen, dat de scrotum wordt genoemd.

Wissel het stimuleren af door eens je tong te gebruiken en dan weer met je handen te strelen. Geef kusjes aan de binnenkant van de dijen. Ga langzaam richting het meest gevoelige deel, de penis. Op deze manier kan je alle gevoelige plekken van je partner ontdekken op een leuke en speelse manier. Wil je de ervaring nog intenser maken? Koop dat eens een stimulerende erectiepil voor je man. Hij zal je het in dankbaarheid afnemen. Daarnaast geniet je er zelf ook nog eens extra van. In de meeste gevallen duurt de seks langer, komt je partner minder snel klaar en wordt de vrijpartij veel intiemer. Heeft dit artikel je interesse gewekt?

erectiedokter.com

Erectiepillen

[]

Je winkelmandje is nog leeg ;-)