6 Tips voor een leuker seksleven

Ben jij gewoon op zoek naar manieren om je seksleven wat spannender te maken of zit je echt in een sleur waardoor je minder intiem bent met je partner? In beide gevallen is dit artikel nuttig voor jou. In elke relatie is het goed om van seks een prioriteit te maken. Probeer je open te stellen voor nieuwe uitdagingen waardoor je het spannender maakt voor jullie beiden. Hieronder lees je een aantal tips waardoor jij gegarandeerd een leuker seksleven krijgt.

Tip 1: Zorg voor ontspanning

Er is een duidelijke reden waarom de meeste stellen tijdens hun vakantie meer zin in seks hebben dan daarbuiten. De tijd nemen voor elkaar en ontspanning hebben namelijk een positief effect op de zin in seks. Stress daarentegen heeft juist het tegenovergestelde effect. Iemand die veel stress ervaart heeft minder zin in seks omdat de stress doorslaat op het lichaam. Zorg er daarom voor dat je vaker de tijd neemt om samen een dag naar de spa te gaan, een lange strandwandeling maakt of samen op vakantie gaat. Door ontspanning gaat de hartslag omlaag en zal je snel merken dat je seksueel opgewonden wordt. Daarnaast is regelmatig ontspannen goed voor je gezondheid en het zorgt ervoor dat je gelukkiger door het leven gaat.

Tip 2: Geef elkaar regelmatig complimenten

Ga eens bij jezelf na of je vooral positieve of negatieve opmerkingen maakt richting je partner. Wanneer je altijd alleen maar over jezelf aan het praten bent, je vaak loopt te zeuren over van alles en je chagrijnig doet merkt je partner dat op. Hierdoor geef je negatieve energie af en dat werkt niet bevorderend voor de seks. Uit je daarom positief tegenover je partner en geef vaker complimenten. Hierdoor geef je positieve energie af en zal je partner zich eerder aangetrokken voelen tot jou. Je verandert hierdoor het gevoel bij je partner waardoor je ook eerder de tekortkomingen zal accepteren van elkaar. Je partner zal zich dan ook eerder comfortabel voelen om de dialoog aan te gaan over voorkeuren tijdens de seks. Als jij altijd alles afkraakt dan geeft dat een deuk in de anders zelfvertrouwen. Wees dus lief voor elkaar!

Tip 3: Zorg voor meer romantiek

In elke relatie is het belangrijk om moeite voor elkaar te doen. Laat je partner merken dat jij moeite doet door een keer zijn/haar lievelingsmuziek op te zetten, neem een kleine verrassing mee naar huis of stuur een opwindende kaart/bericht naar je partner. Ook andere gebaren zoals een fles wijn opentrekken bij het koken, kaarsen aansteken als je samen op de bank zit of een lekker geurtje op doen voor de ander zorgen voor meer intimiteit. Door deze gebaren geef je aan dat je om diegene geeft en laat je de liefde opbloeien. Je zorgt voor een romantische stemming en dat heeft altijd effect op seksueel gebied. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Je kan ook zelf aan de slag gaan in de keuken met diverse romantische en lustopwekkende recepten.(TIP: Probeer het erotische mosselrecept!)

Tip 4: Gebruik je fantasie

Door aan seks te denken of door erover te fantaseren wordt het seksuele systeem geactiveerd en wordt je opgewonden. Het seksuele verlangen begint dus al in je hoofd. Als je wat langer in een relatie zit heb je meer prikkels nodig om opgewonden te worden van de ander. Zorg er daarom voor dat je weet wat de seksuele fantasieën zijn van je partner. Praat hierover en kijk in hoeverre je samen kan voldoen aan jullie fantasieën. Dit zorgt gegarandeerd voor meer avontuur, plezier en afwisseling in je seksleven. Kijk bijvoorbeeld samen een erotische film of lees elkaar erotische verhalen voor. Je moet je goed beseffen dat je zelf in handen hebt hoe spannend jullie seksleven is.

Tip 5: Voel je aantrekkelijk

Uit onderzoek is gebleken dat als je jezelf aantrekkelijk vindt, je ook meer zin hebt en kan genieten van seks. Zorg er dus voor dat je aandacht blijft besteden aan je uiterlijk, voor jezelf en voor je partner. Leeftijd speelt hierin geen rol, iemand van 90 kan zich even aantrekkelijk voelen als iemand van 25. Wees hierbij niet te kritisch op jezelf door jezelf te meten met modellen of mensen van de televisie. Kleed je goed of zelfs sexy voor jezelf en voor je partner. Nogmaals, een goed seksleven vergt inzet. Blijf jezelf verzorgen, doe een lekker geurtje op en ga ervoor! Heb je echter duidelijke problemen met je libido? Op deze manier kun je problemen met je libido verhelpen.

Tip 6: Probeer eens iets nieuws

In het begin van je relatie is alles nieuw en heb je constant zin om met elkaar in bed te duiken. Na een lange tijd wordt het routine, en routine is dodelijk voor je seksleven. Het is een ‘passiekiller’ en het zorgt voor minder uitdaging, dus minder zin. Probeer daarom regelmatig iets nieuws uit en je zal merken dat het vuur in je relatie weer helemaal oplaait. Bedrijf eens de liefde op een vreemde plek, probeer een erectiepil uit, geef je partner een erotische massage of koop een aantal speeltjes bij een seksshop. De mogelijkheden zijn eindelijk en je zal merken dat seks weer leuk is. Kortom: geen routine maar vernieuwing.

erectiedokter.com

Erectiepillen

[]

Je winkelmandje is nog leeg ;-)